Termeni şi condiţii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Informatii despre produse
ronotss.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Comenzi
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in decurs de 3-5 zile lucratoare.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Ronotss Techart SRL SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Ronotss Techart SRL SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Ronotss Techart SRL SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de retur
Arta Personalizată oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform legislației în vigoare: “Consumatorul poate returna produsele achiziționate, în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități.
Clientul este responsabil pentru „diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor” conform OUG 34/2014, cu modificările în vigoare.” și își rezervă dreptul de a refuza returnarea unui produs în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.
Returnarea produselor personalizate, mai exact cele create după cerințele clientului (cu text personalizat sau fotografii alese de client) nu pot fi returnate.

Ronotss Techart SRL SRL verifica cu grija fiecare produs pe care il pregateste in vederea expedieri. In cazuri exceptionale in care produsele expediate au diferite defecte, acestea vor fi returnate si inlocuite.
Orice reclamatie privind produsele livrate va fi adusa la cunostinta Ronotss Techart SRL SRL in maxim 24 de ore de la primirea comenzii.

In maxim 3 zile din momentul solicitarii, Ronotss Techart SRL SRL va rezolva problema.

Returul produselor este acceptat dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

Produsele vor fi returnate în maximum 14 de zile calendaristice de la achiziţie;
Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
Este prezentat în original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare).

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
Returnarea produselor se poate realiza prin email la adresa vanzari@ronotss.ro sau la numărul de telefon 0734 389 703.
Costul transportului este suportat de către client.

Coletul poate fi trimis cu orice firmă de curierat, însoțit de o coală A4 care să conțină:

Numele complet al clientului;
Numarul comenzii;
IBAN;
Banca la care este deschis contul.

Inregistrarea cont client
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale
ronotss.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre ronotss.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
produsul comandat nu este pe stoc identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
Ronotss Techart SRL SRL
Reg. com.: J03/2878/2021
CUI: 45333480
Adresa: Str. Dimitrie Onciul, nr. 8, bl. C9, sc. B, et. 4, ap. 19, Piteşti, Argeş
Email: contact@ronotss.ro
Telefon: 0734 389 703

Close
Newsletter
Close Coşul meu
Close Wishlist
Văzute recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii
Newsletter

ABONEAZĂ-TE la newsletter

Pentru a fi la curent cu ofertele şi noutăţile noastre.