lampa birou gaming

Lampă de birou pentru pasionații de gaming

Ești pasionat de gaming sau cunoști pe cineva pasionat de gaming?

Atunci articolul acesta este pentru tine!

Cu siguranță ești aici pentru că ești în căutare de cadou pentru un gamer înrăit.

Ca să-l înțelegi pe cel pentru care cauți cadoul, află că gamingul este un stil de viață și, deși multe studii atrăgeau atenția asupra faptului că gamingul poate deveni periculos, studii recente au scos în evidență și aspectele pozitive pe care jocurile video le au în dezvoltarea cognitivă, motrică și emoțională a indivizilor! Da, suntem de acord, excesul clar dăunează, iar gamingul trebuie să fie un hobby tratat cu moderație!

 

Pentru iubitorii de jocuri video, o idee excelentă de cadou ar fi o lampă de birou decorativă, multicoloră, Game Over, cu alimentare USB 12 x 15 cm. Confecționată din acryl și iluminată cu tehnologie LED, lampa decorativă este cadoul ideal pentru orice gamer pasionat! Are un design deosebit și este foarte potrivită atât pentru birou, cât și pentru dormitor sau camera de joacă! În plus, la o simplă apăsare de buton, culoarea LED-urilor se schimbă automat! P

Lampa aceasta poate fi, de asemenea, un cadou foarte bun și pentru copiii mai mici, care încă nu au simțit gustul jocurilor video, dar care nu vor sub nicio formă să meargă la somn seara. Lampa de veghe e semnalul pe care-l primesc de la zeul distracției și al jocurilor, semn că toată lumea merge la somn să-și reîncarce bateriile pentru o nouă zi, pentru o nouă aventură! 

Game Over, noapte bună!

 

Cauți o lampă de veghe pentru copii? Iată câteva idei
Idee de cadou pentru iubită sau soție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Newsletter
Close Coşul meu
Close Wishlist
Văzute recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii
Newsletter

ABONEAZĂ-TE la newsletter

Pentru a fi la curent cu ofertele şi noutăţile noastre.