Idee de cadou pentru iubită sau soție

Se apropie ziua de naștere a iubitei sau soției tale? Sau poate că se apropie aniversarea relației sau căsniciei voastre?

Felicitări! Clar e un motiv de bucurie, dar parcă simt că ceva îți umbrește starea asta de bine! Să fie, oare, de la stres? De la stresul pe care ți-l provoacă ideea de a-i lua un cadou inutil, nepotrivit, sau care pur și simplu să nu-i placă?

Eu zic să alungi gândurile astea, că nu-s ale tale! Ți-au invadat mintea, dar nu te caracterizează! Tu ești sufletul ei pereche, o cunoști, o iubești, sigur că orice ai să-i iei o va suprinde și o va bucura!

Dar ca să te văd relaxat și liniștit, îți spun un secret: am eu o idee de cadou cu care sigur nu vei da greș! 

Pentru ritualurile ei de seara, când își îndepărtează bijuteriile și-și face rutina de îngrijire, pentru diminețile în care-și caută cerceii și brățara preferată, sau cheile de la casă ori mașină, un suport alb de bijuterii în formă de copac, cu tăviță, pe care să-l așeze minuțios în colțul ei de răsfăț, sau în zona holului – ca să îi fie la îndemână, cred eu că e cadoul ideal! 

Suportul-copăcel e confecționat din plastic, ceea ce-l face foarte ușor de întreținut! El o va ajuta să-și organizeze și să-și expună bijuteriile precum cerceii, inelele, colierele, mărgelele, poate chiar și brățările, fiind un mod perfect de a economisi spațiu. Designul este unul deosebit – aduce în căminul vostru simbolul sacru al forței, al armoniei.  

În plus, femeile au multe “mărunțișuri” pe care trebuie să le depoziteze într-un loc potrivit, crede-mă pe cuvânt, iar tăvița de sub copăcel e perfectă pentru chei, monede și altele asemenea! 

Dacă suportul alb nu se potrivește din punct de vedere cromatic, iar iubita sau soția este adepta non-culorilor, avem și varianta de suport negru de bijuterii în formă de copac. 

Sper că ți-am putut fi de folos! 

Lampă de birou pentru pasionații de gaming
Cauți un mouse pentru copii? Iată câteva idei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Newsletter
Close Coşul meu
Close Wishlist
Văzute recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii
Newsletter

ABONEAZĂ-TE la newsletter

Pentru a fi la curent cu ofertele şi noutăţile noastre.