Cauți un mouse pentru copii? Iată câteva idei

Ai acasă un mic pasionat de informatică, un viitor specialist IT care încearcă să descopere cât mai mult din lumea fascinantă a calculatoarelor?

Sau poate că ți-ai înscris copilul pe o platformă de cursuri online pentru a-și dezvolta abilitățile, iar el e tare încântat când se așază în fața calculatorului/ laptopului?

Ei bine, pentru orice situație în care micul pui de om stă în fața unui computer, îți prezentăm gama de mouse-uri speciale pentru copii!

Sunt mouse-uri cu design ergonomic, ce le îmbunătățesc experiența de utilizare a calculatorului/ laptopului, făcând-o relaxată și confortabilă!

Iată 4 dintre cele mai căutate și atractive mouse-uri pentru copii disponibile în gama noastră:

  • Mouse wirless în formă de mașină albastru –  este un mouse ideal pentru micuții iubitori de mașini, un mouse potrivit atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci, cu două butoane și o rotiță de scroll. Forma sa ergonomică face experiența de utilizare a calculatorului/ laptopului confortabilă, cât mai naturală.
  • Mouse wireless în formă de mașină roz – Designul și culoarea îl fac potrivit pentru fetițele care iubesc mașinile, căci da, și fetițele pot fi pasionate de automobilism! Ca și mouse-ul prezentat anterior, este potrivit pentru dreptaci și stângaci, putând fi utilizat imediat ce a fost conectat la calculator/ laptop. 
  • Mouse wirless în formă de ursuleț – Poate cel mai drăguț model de mouse-uri pentru copii, mouse-ul în formă de ursuleț este unul foarte iubit de către utilizatorii de vârste fragede! E un cadou ideal pentru cei mici, cu un design unic, ergonomic, care le transformă aventura utilizării calculatorului într-una de poveste. Modelul acesta de mouse folosește tehnologie cu fir, iar cele două butoane pentru click și click dreapta au un design deosebit, reprezentând urechile ursulețului!
  • Mouse wireless mașină – Ca și modelele anterioare de mouse-uri cu design auto, acesta este un mouse ergonomic, potrivit pentru orice băiețel sau fetiță care preferă mașinile în detrimentul păpușilor… Are aceleași specificații, singura diferență este culoarea, acesta fiind alb.

Utile și cu design atractiv, mouse-urile pentru copii din gama noastră sunt o idee minunată de cadou pentru micii utilizatori de calculator/ laptop! Oricare va fi alegerea ta, cu siguranță îl vei suprinde într-un mod tare plăcut pe puiul de om!

Idee de cadou pentru iubită sau soție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Newsletter
Close Coşul meu
Close Wishlist
Văzute recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii
Newsletter

ABONEAZĂ-TE la newsletter

Pentru a fi la curent cu ofertele şi noutăţile noastre.