lampa de veghe copi0i

Cauți o lampă de veghe pentru copii? Iată câteva idei

Lampă de veghe copii | De când ești părinte, lumea ta s-a schimbat radical. Nu mai ești tu centrul universului tău, uneori chiar uiți complet de tine – pe primul plan e micul pui de om! Trăiești, gândești, respiri și faci tot ce poți și tot ce știi pentru el. 

Oricât de mult și de deschis ai vorbi cu micul explorator, când e micuț, copilul se teme de foarte multe, deși uneori ai impresia că el nu știe ce-i aia frica! Deși visează cu ochii deschiși, și-ți dă impresia că poate cuceri lumea cu o privire și cu un zâmbet, uneori se teme. Și, e normal! Frica este un aspect normal al vieții, iar frica de întuneric este una dintre cele mai comune probleme în rândul copiilor mici! 

Da, de cele mai multe ori, serile sunt cele mai de temut momente! De ce oare, te întrebi? Pentru că imaginația copilului tău e fără limite, și pentru că vede viață în obiecte oarecare, pentru că tu dormi și el are impresia că nu poate fi protejat dacă tu dormi… atunci se sperie. Se sperie de umbre, de sunetele pe care uneori piesele de mobilier sau electrocasnicele și electronicele le mai scot… 

Și-atunci ce e de făcut? Tu, eroul lui, vii cu soluția salvatoare și-i dai viață unui obiect magic, care-i luminează camera și care-l veghează când tu dormi, când el doarme!

Hai să-ți facem cunoștință cu câteva articole de la noi de pe site, sigur vei găsi unul potrivit pentru minunea ta!

1. Lampă de veghe în formă de Dinozaur – dacă ai acasă un mic pasionat de dinozauri, atunci aceasta este lampa ideală! Este o lampă decorativă cu un design simplist, dar de mare efect, care-l va face pe micul tău explorator să se simtă în siguranță. Poate fi o idee minunată de cadou, așa cum poate fi achiziționată și fără vreo ocazie specială, pentru a-i accesoriza micuțului tău camera de dormit cu o lampă inedită ce-i va veghea somnul pe timp de noapte!

2. Lampă de veghe multicolor, în formă de lună, 10 cm – o lampă potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii, mai ales pentru cei care-s pasionați de astronomie! Lampa aceasta aduce luna chiar la voi în dormitor! Ce-i și mai interesant este că e prevăzută cu un buton tactil pe care, dacă-l acționezi, lampa-și schimbă culoarea! Lampa se încarcă prin cablu USB, oferindu-i astfel un ambient plăcut și liniștitor pe timp de noapte, fără teama că dacă se întrerupe curentul, lampa se va opri!

3. Lampă de veghe Alpaca – poate deveni noua parteneră de joacă a micului copilaș iubitor de animale! Lampa decorativă cu un design inedit și în tendințe, este alegerea perfectă pentru dormitorul copiilor, mai ales pe timp de noapte. Câte povești va asculta și va șopti, la rându-i…

4. Lampă de veghe în formă de cățeluș – încă o lampă cu design simplist și cu stil, potrivit pentru un mic iubitor de animale. Dacă un animal de companie nu este o idee prea bună, cel puțin pentru moment, atunci lampa de veghe poate fi noul partener de joacă! Asemeni unui câine credincios, lampa de veghe va sta de pază pe timp de noapte, pentru ca somnul puiului tău să fie unul liniștit, ferit de orice pericol!

5. Lampă LED pisicuță, multicoloră –  dacă puiul de om iubește pisicuțele, această lampă e perfectă! Nu lasă păr, nici nu toarce, ea doar veghează! În plus, lampa își schimbă culorile! La o primă atingere, lampa se aprinde alb-cald, dar la a doua atingere culorile încep să se schimbe! Dacă vrei să selectezi o anumită culoare, trebuie să mai atingi lampa pentru a treia oară! Ce veselie! Ce nopți pline de magie!

Oricare va fi alegerea ta, suntem siguri că puiul de om va fi cel mai fericit!

La cât mai multe nopți pline de vise frumoase și multă magie!

Lampă de birou pentru pasionații de gaming

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Newsletter
Close Coşul meu
Close Wishlist
Văzute recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii
Newsletter

ABONEAZĂ-TE la newsletter

Pentru a fi la curent cu ofertele şi noutăţile noastre.